[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cluburi » Cluburi » Evenimente » A inceput Festivalul de muzica ceha contemporana Soundczech
A inceput Festivalul de muzica ceha contemporana Soundczech
CezarData: Miercuri, 25 Sep 2013, 20:54 | Mesaj # 1
Admin
Grup: Administratori
Mesaje: 97
Stare: Offline

Cea de-a doua editie a festivalului de muzica ceha contemporana Soundczech a debutat se desfasoara in perioada 23 septembrie – 12 octombrie, in Bucuresti Timisoara, Cluj si Targoviste.
"Dupa succesul primei editii, cred ca am reusit inca o data sa aducem in Romania unele din cele mai bune proiecte muzicale pe care le puteti gasi pe scena ceha astazi. In plus, ca de obicei, noi incercam sa le prezentam intr-o forma neobisnuita, originala“, spune Rene Kubasek, directorul Centrului Ceh, organizatorul festivalului.

Concertul carismaticului canteret si acordeonist, Mario Bihari, impreuna cu dj-ul Gadjo.cz, al legendarului post de radio praghez Radio 1 se muta din Bucuresti in Targoviste pe 25 septembrie.

Doua din cele mai cunoscute trupe pe scena muzicii alternative cehe – bijuteria electro-pop numita Midi Lidi si trupa de post-rock atmosferic Please The Trees – vor canta la sfirsitul acestei saptamini in Bucuresti si Cluj.

Iva Bittova, "singura cantareata ceha care poate umple atit cluburile underground, cit si Carnegie Hall din New York“, va cinta pentru prima oara in Bucuresti si Timisoara, pe 2 si 3 octombrie.

Festivalul se va inchide cu doua concerte in Bucuresti si Targoviste a trupei FanFan Tulipan, cistigatori ai premiului Tinere talente in jazz din Republica Ceha.

„Publicul roman are oportunitate sa guste din ceea ce se intimpla pe scena muzicala ceha si cu siguranta nu se anunta o experienta plictisitoare. Veniti si vedeti”, spune Rene Kubasek.

Intrarea la concerte este libera (cu exceptia concertului Iva Bittova la Teatrul Odeon). Soundczech este un festival organizat de Centrul Ceh Bucuresti, cu sprijinul Staropramen.

Program:

25.09, ora 21.00, La Scriitori, Targoviste: Mario Bihari & Gadjo.cz

27.09, ora 21.00, Sala Berlin (Control): Midi Lidi

28.09, ora 20.00, Fabrica de Pensule, Cluj: Midi Lidi & Please The Trees

30.09, ora 21.00, Sala Berlin (Control): Please The Trees

2.10, ora 19.00, Teatrul Odeon: Iva Bittova

3.10, ora 19.00, Sinagoga din Cetate, Timisoara: Iva Bittova

11.10, ora 20.00, Green Hours: Fanfan Tulipan

12.10, ora 21.00, La Scriitori, Targoviste: Fanfan Tulipan


Cezar C. Viziniuck
 
Cluburi » Cluburi » Evenimente » A inceput Festivalul de muzica ceha contemporana Soundczech
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: