[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cluburi » Cluburi » Evenimente » Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor
CezarData: Vineri, 16 Noi 2012, 08:11 | Mesaj # 1
Admin
Grup: Administratori
Mesaje: 97
Stare: Offline


Sâmbătă 17 noiembrie, începând cu ora 18,00, Biblioteca Orăşenească Darabani organizează evenimentul „Nocturna bibliotecilor”. La inițiativa ANBPR( Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România) și a bibliotecilor publice, în noaptea de sâmbătă, 17 spre 18 noiembrie a.c., începând cu ora 18.00, se va da startul celei mai inedite campanii de activități culturale și recreative pe timp de noapte, sub genericul NOCTURNA BIBLIOTECILOR.

Evenimentul se bucură de participarea a numeroase biblioteci din țară și din București. Acestea își vor deschide porțile în afara orelor obișnuite ale programului de lucru și-și vor primi oaspeții cu evenimente speciale, experimente culturale în premieră, adevărate demonstrații de bun gust, inovație și creativitate.

Inițiată și coordonată de ANBPR și implementată de profesioniști bibliotecari din toate tipurile de biblioteci, NOCTURNA BIBLIOTECILOR este susținută de Fundația IREX România, GMP PR și THECELL.

Pentru acţiunea din noaptea de sâmbătă, Biblioteca Orăşenească Darabani şi-a propus următoarele activităţi:

1. Întâlnire cu poetul Victor Teişanu, membru al Uniunii Scriitorilor;

2. Prezentare de creaţii literare şi fotografii ale colaboratorilor revistei START şi clubului de fotografie sPHOTOGR@PH; prezentare de obiecte hand-made (origami) şi organizarea unui atelier creativ;

3. Seară de folclor şi dans cu ansamblul “Stejărelul” şi trupa de dans modern “Magic Dance” din cadrul Clubului Copiilor Darabani;

4. Concurs de cultură generală “Cine ştie câştigă!” (cu premii);

5. Karaoke (concurs cu premii);

6. Vizionarea filmului documentar “Dacii-adevăruri tulburătoare” şi a filmului artistic “Gladiatorul”;

“Menţionez că este posibil ca programul să nu fie strict respectat, dacă vor exista şi alte idei de activităţi din partea utilizatorilor, vom încerca să le punem în practică. Biblioteca va rămâne deschisă toată noaptea, atât cât vor exista utilizatori”.

Desfăşurarea evenimentului este posibilă cu sprijinul sponsorilor (deocamdată): avocat Petrică Hrimiuc, SC General Suhardo Com SRL Păltiniş, Valentin Tanasă, Primăria Oraşului Darabani, ing. Gheorghe Dragotă.
Partener media: darabaneni.ro

Sursa: http://bibliotecaorasuluidarabani.wordpress.com/2012....tecilor


Cezar C. Viziniuck
 
Cluburi » Cluburi » Evenimente » Nocturna bibliotecilor
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: