[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cluburi » Cluburi » Anii comunismului în România » Dosarul de Securitate al istoricului Gheorghe Buzatu (de Victor Roncea)
Dosarul de Securitate al istoricului Gheorghe Buzatu
CezarData: Sâmbătă, 14 Sep 2013, 13:11 | Mesaj # 1
Admin
Grup: Administratori
Mesaje: 97
Stare: Offline


Articol de Victor Roncea

Din Adeverinta CNSAS cu Nr. 2310 din 12.07.2011 (facsimil mai jos), aflam lucruri care probabil au stat in gat dusmanilor de ieri, azi si maine ai Profesorului Gheorghe Buzatu, ai Adevarului. Cum ar fi faptul ca profesorul Gheorghe Buzatu ajuta, cu lucrarile sale, faimoasa Unitatea Anti-KGB, Anti-STASI si Anti-AVO/AVH (UM 0110, compartiment contrainformativ unic in spatiul comunist, destinat monitorizarii activitatilor antiromanesti ale serviciilor din spatiul sovietic si a extremistilor maghiari – detalii in lucrarile istoricului american prof. dr. Larry L Watts) dar era, in acelasi timp, si urmarit de Securitate, pentru ca refuzase sa participe la supravegherea colegilor sai. Ati citit bine! In timpul odioasei dictaturi si a regimului “ilegitim si ilegal”- aproape la fel ca cel actual – un profesor a refuzat cu demnitate Securitatea si apoi si-a continuat curajos activitatea stiintifica...
Citește mai mult
Asemănătoare:Cezar C. Viziniuck
 
Cluburi » Cluburi » Anii comunismului în România » Dosarul de Securitate al istoricului Gheorghe Buzatu (de Victor Roncea)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: