[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cluburi » Cluburi » Clubul de istorie » Fotografia pe care Hitler a încercat să o ascundă de istorie (De ce îi era atât de ruşine de ea?)
Fotografia pe care Hitler a încercat să o ascundă de istorie
CezarData: Joi, 09 Feb 2012, 18:50 | Mesaj # 1
Admin
Grup: Administratori
Mesaje: 97
Stare: Offline


A ramas in istorie ca un monstru diabolic nazist, insa personalitatea lui Adolf Hitler avea aspecte pe care a avut grija sa le tina bine ascunse, pentru ca altfel toata lumea l-ar fi luat in ras.

De exemplu, Hitler se bucura ca un copil de drumetiile in padure. Nu numai ca se bucura, dar se si purta ca un copil de gradinita in acele momente, cel putin in ceea ce priveste imbracamintea.

Aceasta fotografie rara de arhiva il infatiseaza purtand pantaloni scurti si sosete trei sferturi. Imaginea este de-a dreptul hazlie si neconforma cu imaginea pe care o etala Hitler in public.

Aceasta fotografie a fost realizata la sfarsitul anilor ’20, de fotograful personal al lui Hitler. El a interzis-o apoi, spunand ca imaginea era “sub demnitatea oricui”.

In a doua fotografie, Fuhrerul este surprins de camera intr-o stare capricioasa, care nu ii era specifica, cu o sapca militara pe cap.

Dupa aceasta fotografie, Hitler nu a mai purtat niciodata sapca.

Desi au fost bine ascunse, fotografiile au rezistat in timp. Acum vor aparea intr-o carte, alaturi de alte portrete comice ale lui Hitler.

Citeste si

Cea mare mare jignire la adresa lui Hitler, ascunsa intr-o carpeta. Nazistii au crezut ca e un cadou
Hitler a fost la un pas de moarte cand avea 4 ani. Intamplarea care ar fi putut schimba soarta lumii
"Adolf Hitler a facut lucruri bune". Rezultatul unui sondaj care a socat autoritatile austriece

sursa


Cezar C. Viziniuck
 
Cluburi » Cluburi » Clubul de istorie » Fotografia pe care Hitler a încercat să o ascundă de istorie (De ce îi era atât de ruşine de ea?)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: